Το αριστερό blog και η Παντιέρα ενώνουν τις προσπάθειές τους!


Με χαρά σας πληροφορούμε ότι ο ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης pandiera.gr και το ιστολόγιο πολιτικού σχολιασμούaristeroblog.gr ενώνουν τις προσπάθειές τους, τις οποίες θα μπορείτε να τις παρακολουθείτε στο εξής, μέσα από τις αναρτήσεις στην pandiera.gr. Το αρχείο όλων των παλιών άρθρων στο aristeroblog.gr μπορείτε να το βρείτε εδώ: αρχείο aristeroblog.gr. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμβολή,  αφενός σε μια μαχόμενη αντικαπιταλιστική ενημέρωση και αφετέρου στον ευρύτερο θεωρητικό και πολιτικό διάλογο για την επαναστατική αναγέννηση του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος και της προοπτικής χειραφέτησης της εργατικής τάξης. Με την ευκαιρία αυτή, ανανεώνουμε το κάλεσμα για την ευρύτερη δυνατή συστράτευση αγωνιστών στην προσπάθειά μας, με όποιο τρόπο θεωρούν  πρόσφορο.

Ένα μικρό ιστορικό-Η συμβολή του ιστότοπου aristeroblog.gr

Από το καυτό φθινόπωρο του 2011 έως τις αρχές του φθινοπώρου του 2014, όπου και εμφανίστηκαν δυσεπίλυτα τεχνικά προβλήματα λόγω κακόβουλων ενεργειών, στον ιστότοπο aristeroblog.gr έγιναν συνολικά 2.793 αναρτήσεις.

Αφορούσαν κυρίως αναλύσεις και πολιτικούς σχολιασμούς με άξονα  την πολιτική επικαιρότητα και το διάλογο ανάμεσα στα ρεύματα και τους αγωνιστές του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα θεματολογίας και προσεγγίσεων.

Στο διάστημα αυτό και για την ανάγνωση αυτών των αναρτήσεων υπήρξαν 932.032 επισκέψεις (827.072 μοναδικές επισκέψεις), δηλαδή περίπου 1.000   επισκέψεις κάθε μέρα, πράγμα που φανερώνει την ανάγκη πολλαπλών συμβολών στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής άποψης στα φλέγοντα ζητήματα της εποχής μας.

Είναι φανερό ότι τα παραπάνω δεν μπορούν παρά να ειδωθούν μόνο ως τροχιοδεικτικές βολές και τάσεις που δείχνουν τόσο την ανάγκη όσο και τη δυνατότητα μιας αναγέννησης και επαναθεμελίωσης της εργατικής κομμουνιστικής υπόθεσης, που εν τέλει θα κριθεί μόνο σε συλλογικό επίπεδο και σε συνδυασμό με την παρέμβαση στη ζώσα πραγματικότητα της ταξικής πάλης στη βάση μιας μαχόμενης αντικαπιταλιστικής πολιτικής τακτικής και στρατηγικής.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και φίλες που στήριξαν τις προσπάθειες (και »άντεξαν» τα »σεντόνια» μας!), θεωρώντας πολύ χρήσιμες ακόμη και τις πλέον κριτικές παρατηρήσεις τους. Ταυτόχρονα, καλούμε στην ευρύτερη στήριξη και συμμετοχή στην κοινή πλέον προσπάθεια μέσω τoy  ιστότοπου αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης pandiera.gr

πατήστε εδώ για συνέχεια (μετάβαση στην pandiera.gr)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: